Lentezoektocht 2023

Onze 4de zoektocht voert jullie naar onze deelgemeente Terhagen voor een wandeling van +/- 5 km en maak kennis met het industriële verleden en het gezellige heden van het dorp.
Iedereen kan deelnemen van 15 maart tot en met 15 juni 2023.
Je speurt rustig rond in Terhagen via een te volgen parcours, aangegeven in de deelnemingsbrochure. Start en aankomst van de tocht is op de parking van het Sportcentrum ‘Uitgedekt Schoor’  Europalaan 3. De parking is bereikbaar via de Populierenlaan.
De deelnememingsbrochures aan € 5 zijn verkrijgbaar in taverne De Klamp, Europalaan 3, Terhagen, dagbladhandel Nieuwslijn, Molenbergstraat 75, Rumst, Parochiale Kring, Veerstraat 46, Rumst of bij de volgende bestuursleden van Davidsfonds Rumst:

  • Walter Muyshondt, Markt 8, Rumst
  • Maggy Verbruggen, Veerstraat 73, Rumst
  • Fons Verlinden, Hoveniersstraat 56b, Rumst

Je antwoorden geef je bij voorkeur online in via https://davidsfonds-rumst.be/zoektocht. Het online formulier is beschikbaar vanaf zaterdag 1 april 2023.
Heb je geen internet dan kan je een papieren antwoordformulier vragen bij de bovenvermelde bestuursleden. Voor het invullen van de antwoorden heb je de unieke code nodig die je op de sticker op de voorkant van de brochure vindt.

Er is tevens een mooie prijzentafel voorzien met talrijke horecabons (restaurant Huisnummer 95, restaurant Gozar, koffiehuis Heerlijkerwijs, tearoom Steenberg, taverne De Klamp, broodjeszaken ’t Gesmos en Meettime) en andere mooie prijzen. De hoofdwinnaars worden persoonlijk uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen.

Kortom : verken het centrum en de natuur van Terhagen, geniet van een gezonde, sportieve en leerzame wandeling deze lente en ontdek enkele minder gekende plekjes van onze deelgemeente. 

Info Lentezoektocht

In tegenstelling tot wat er op de website www.tavernedeklamp.be staat zijn ze wel degelijk open.
Die website is van de vorige uitbater

Nieuwe openingstijden (zomer)
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: 17.00u tot 23.00u
Vrijdag: 14.00u tot 23.00u
Zaterdag: 12.00u tot 23.00u
Zondag: 12.00u tot 21.00u

Aanpassingen/wijzigingen

Vraag 3: Rechts naast de kerk stond een monument, zie foto hiernaast.
Dat monument is sinds ±half mei verwijderd.
Op het wapenschild in het midden stond de leeuw van afbeelding B.
U hoeft met afbeelding B vanaf nu geen rekening meer te houden.
Antwoorden met en zonder afbeelding B zijn geldig