Zomerzoektocht

ZOMERZOEKTOCHT EDITIE 3!

VERKEN, GENIET EN ONTDEK!

Onze 3de zoektocht voert jullie naar het meer landelijke deel van Rumst met 3 wandelingen van ±1,5 km in  de wijk Lazernij, Vosberg en de buurt van de Slijkenhoeve. De verplaatsingen naar de 3 wandelingen kan met de auto, de fiets of te voet.
Iedereen kan deelnemen van 1 juni tot en met 31 augustus 2022.
Je speurt rustig rond in het landelijke Rumst via een te volgen parcours, aangegeven in de deelnemingsbrochure. Start en aankomst van de tocht is de Lazaruskapel.
De deelnememingsbrochures aan €5 zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 27 mei in ’t Hofke van Lachene, Mechelsesteenweg 81, Rumst,  Dagbladhandel Nieuwslijn, Molenbergstraat 75, Rumst – Parochiale Kring, Veerstraat 46, Rumst of bij de volgende bestuursleden van Davidsfonds Rumst:

  • Walter Muyshondt, Markt 8, Rumst
  • Maggy Verbruggen, Veerstraat 73, Rumst
  • Fons Verlinden, Hoveniersstraat 56b, Rumst

Je antwoorden geef je bij voorkeur online in via https://davidsfonds-rumst.be/zoektocht. Het online formulier is beschikbaar vanaf  maandag 20 juni 2022.

Heb je geen internet dan kan je een papieren antwoordformulier vragen bij de bovenvermelde bestuursleden. Voor het invullen van de antwoorden heb je de unieke code nodig die je op de sticker op de voorkant van de brochure vindt.
Er is tevens een mooie prijzentafel voorzien. De hoofdwinnaars worden persoonlijk uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen.
Kortom : verken het landelijke Rumst, geniet van een gezonde, sportieve en leerzame wandeling deze zomer en ontdek enkele minder gekende plekjes in onze gemeente.

Aanpassingen/wijzigingen

Fout in vraag 4: Er staat 2 maal 5e bord i.p.v. 5e en 6e bord

Fout

Correct

Foto 8 van vraag 1 is enige tijd verdwenen geweest maar is er nu terug.
In die tussentijd hadden we de oplossing op onze website staan waardoor sommige deelnemers die info konden zien.
Om niemand te bevoordelen blijft de juiste oplossing hier staan.

Het is de eerste foto die je kan vinden.
Uw juiste antwoord op vraag 1 begint daardoor met het cijfer 8.

Vraag 16 wordt geannuleerd.

In de voortuin van Slijkenhoefstraat 43 stond 50 jaar lang een
antieke roomafscheider.

Die is nu verdwenen, vraag 16 wordt geannuleerd.