Komende activiteit

Bezoek aan de luchthaven van Deurne

Op zaterdag 18 april brengen we een geleid bezoek aan de luchthaven van Deurne.
Een gespecialiseerde gids van de Stampe & Vertongen Museum vzw begeleidt onze groep tijdens een twee uur durende reis door de fascinerende wereld van de luchthaven en de luchtvaart in het algemeen.
Check-in, luchthavengebouw, veiligheidscontrole en huidige evolutie krijgen de aandacht. We bezoeken de brandweer en naargelang de mogelijkheden en het aanbod, krijgen we zicht op de dagelijkse activiteiten op de luchtzijde.
Er wordt tevens een boeiende rondleiding gegeven in het Stampe & Vertongen Museum, met ondermeer een verzameling van het beroemde SV4-vliegtuig van luchtvaartpioniers Jean Stampe en Maurice Vertongen, die hun vliegtuigfabriek hier in Deurne hadden.
Na ons bezoek kunnen we genieten van een drankje in het luchthavenrestaurant Belair, dat uitzicht biedt op het platform en de landingsbaan.

Inschrijven kan tot 16 april alleen met opgave van uw naam, voornaam, adres en geboortedatum. Tijdens het bezoek dient u in het bezit te zijn van uw identiteitskaart.

De rondleiding start om 14u. We komen samen op de carpoolparking aan de E19 om 13:15u. Leden betalen €6. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn kunnen niet leden inschrijven vanaf 14 april, zij betalen €9.

Inschrijven via info@davidsfonds-rumst.be of bij één van de bestuursleden: Leonard Bruynseels 0473/31.58.41 – Roland Depamelaere 03/685.49.43 – Frank Judo 0496/28.81.81 – Walter Muyshondt 03/844.52.36 – Greet Van Cauwenbergh 015/31.51.41 – Maggy Verbruggen 0474/50.61.53 – Fons Verlinden 015/31.90.53.

zaterdag 16 mei
Met de waterbus op museumbezoek in Antwerpen

Meer info volgt

Uitgesteld naar een latere datum

LENTEZOEKTOCHT IN RUMST!

VERKEN, GENIET EN ONTDEK!

Voor de eerste maal organiseren we een ontspannende en familiale wandelzoektocht met leuke vragen en verrassende foto’s.

Iedereen kan hieraan deelnemen van 15 april 2020 tot en met 15 juni 2020.
De afstand bedraagt 3,5 km en u kuiert rustig rond in Rumst centrum en langs de 3 rivieren via een te volgen parcours, aangegeven in de deelname-brochure.
Start en aankomst van de tocht is aan de kerk Sint Pieter, Kerkstraat, Rumst.
Deelname-brochures aan € 5 zijn te verkrijgen in de Parochiale Kring, Veerstraat 46, Rumst en bij de bestuursleden van Davidsfonds Rumst:

  • Bart Aerts, Markt 26, Rumst
  • Leonard Bruynseels, Bosstraat 57, Duffel
  • Frank Judo, Morenhoekstraat 36, Rumst
  • Walter Muyshondt, Markt 8, Rumst
  • Greet Van Cauwenbergh, Netestraat 8, Rumst
  • Maggy Verbruggen, Veerstraat 73, Rumst
  • Fons Verlinden, Hoveniersstraat 56b, Rumst

Je antwoorden kan je online ingeven via onze website of via een papieren antwoordfomulier. Je hebt daarvoor de unieke code nodig die je op de sticker op de voorkant van de brochure vindt.

Kortom : verken Rumst centrum, geniet van een gezonde, sportieve en leerzame wandeling in het voorjaar en ontdek enkele minder gekende plekjes.