Davidsfonds Zomerzoektocht

33ste DAVIDSFONDS ZOMERZOEKTOCHT

TONGEREN EN BILZEN

Je kan een keuze maken uit 2 zoektochten: de klassieke of de meer speelse gezinszoektocht met vragen die op meer ontspanning en ontdekking zijn gericht.

Zowel de klassieke als de gezinszoektocht kan je met de fiets of met de auto afleggen.

De 33ste editie neemt je deze zomer mee naar Tongeren Bilzen en Alden Biesen.

De tocht vertrekt in Tongeren, met bezoek aan Gallo-Romeins museum en Teseum, maar de stad van Ambiorix en zijn Eburonen biedt je meer dan alleen een duik in het verleden.Vervolgens naar Bilzen kasteeldomeinen, waterburchten , prachtige landhuizen en kilometers groen, om te eindigen in Alden Biesen in één van de grootste kasteeldomeinen in de Euregio, ooit gebouwd door de Duitse ridderorde, vandaag een erfgoedsite om u tegen te zeggen.  

U kan elke dag deelnemen van 1 juni tot 15 september, zowel individueel als in groepsverband.

De prijs bedraagt €15 voor Davidsfonds leden. De eerste 12 inschrijvingen genieten het groepstarief van slechts €12. Later kan het groepstarief enkel nog als we minimum 5 extra inschrijvingen hebben. De normale prijs zonder enige voordelen is €30 en €20 voor KBC-klanten.

In deze prijs is buiten de vele voordelen ook nog een gratis gloednieuwe streekgids over Haspengouw ter waarde van €17,50 inbegrepen.

De deelnemingsformulieren zijn te bestellen bij Maggy Verbruggen Veerstraat 73 tel: 0474/50.61.53 of via mail: zoektocht@davidsfonds-rumst.be.

Met de Davidsfonds cultuurkaart zijn de formulieren ook verkrijgbaar aan €15 bij de toeristische dienst van Bilzen of Julianus shopping in Tongeren.